Referenties


Advies

"Samenwerken met Yvonne is een feestje: het bruist van creativiteit, professionaliteit en werkplezier. Omdat Yvonne iedere opdracht - hoe complex ook - tot een goed einde weet te brengen heb ik een rotsvast vertrouwen in haar!"
Afien Valkenborg, senior beleidsadviseur sociaal domein, gemeente Assen


"In het programma Jong Hoogeveen heb ik ervaren hoeveel waarde Yvonne toevoegt in een adviestraject. Met een strategische blik, integrale kijk en een positieve, verbindende houding heeft ze het programma een aantal flinke stappen verder geholpen".
Johanna Sellis, senior beleidsadviseur, gemeente Hoogeveen


"Yvonne van der Weerd heeft in onze organisatie een traject begeleid rond integraal werken. Ze werkte met werkgroepen bestaande uit een mix van medewerkers en wist daarbij haarfijn de onderstromen zichtbaar te maken, de werkgroepen te motiveren en drie heidagen te begeleiden met mooie resultaten. Een pro!"
Paul Vlootman, Directeur-bestuurder, Welzijnswerk Midden-Drenthe


Coaching

"Yvonne heeft alle kwaliteiten die je van een goede coach mag verwachten: ze kan goed luisteren, is empathisch en stelt de goede vragen. Wat maakt haar dan toch nog extra bijzonder? Het is gewoon fijn om met Yvonne te praten. Je voelt je altijd gelijkwaardig aan haar en mede door het enorme vertrouwen dat ze uitstraalt, kom je beslist tot nieuwe idee├źn en oplossingen. Yvonne is top!"
Welzijnswerker, 1967


"Dat op mijn 58e nog een kwartje bij mij zou vallen over mijn eigen valkuilen had ik niet gedacht. Maar door het MBTI-rapport en de geweldige coaching van Yvonne is dat toch gebeurd!"
Manager zorginstelling, 1961


"Heel fijn om door Yvonne gecoacht te worden! Ze heeft me laten zien wat bij mij past en hoe ik mijn talenten zelfverzekerd kan laten zien aan anderen. Met zorg en aandacht een spiegel voorgehouden krijgen, zorgt bij mij voor ontwikkeling en beweging. En dat gun ik iedereen."
Marleen Oostland, projectleider